Culinair

Culinaire mogelijkheden

De horeca gelegenheid Lido Almere heeft diverse mogelijkheden om de inwendige mens te verwennen. Wij verzorgen voor u BBQ’s, plate service, lunches en hebben een zeer toegankelijke menukaart, waarbij we ook de vegetarische gasten niet vergeten.

A la carte Restaurant

Onze restaurant is in de wintermaanden woensdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 23.00 uur en biedt plaats aan ongeveer 70 tot 100 personen. Lido-Almere heeft een gezellige ongedwongen sfeer, zodat iedereen zich ‘thuis’ voelt. U kunt bij ons genieten van de uitstekende keuken (Hollands-Franse menukaart) en onze bedieningsmedewerkers zetten natuurlijk hun beste beentje voor om het u naar de zin te maken. A la carte Restaurant

Grand café

Grand café Ons grand-café is net als ons restaurant gesitueerd op de begane grond. Zomers waant u zich door de ligging in Zuid-Frankrijk met ‘s avonds de lichtjes van de stad boven het water. In het grand-café zorgen wij voor een hartige snack, luxe broodjes of plate service. U kunt ook genieten van onze alom bekende koffie, capuccino of espresso. Op de leestafel vindt u een selectie van dagbladen en tijdschriften. Ook kunt u bij ons het gehele jaar door barbequen.

Terras aan het water

Het grote terras voor ons restaurant is zomers een absolute trekpleister. U kunt ontspannen genieten van een kopje koffie of thee, nippen aan een heerlijk glas wijn of genieten van een verfrissende longdrink. Bovendien kunt u tijdens het lunchen uitkijken op het water waar de sportieve medemens zich uitleeft op de waterskibaan.

 

Lido-Almere is de lokatie voor uw bruiloft, vergadering, feest of gelegenheid tot 200 personen. Bel voor meer informatie 036 5304666.
© 2020: lido-almere.nl | Easy Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress