Horeca

Lido Almere the place to be

Lido-Almere is uniek gelegen aan het “Weerwater.” Net buiten het drukke stadsgewoel maar door de prachtige ligging een terras aan het water uitkijkend op de sky-line van Almere. Lido Almere is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en heeft voldoende parkeerplaatsen. Lido-Almere is de lokatie bij uitstek voor een gezellig dagje uit, een sportieve ontmoeting of het feest van uw dromen.Wij beschikken over:
  • Een gezellig grand-cafe
  • Een prachtige zaal voor al uw feesten
  • Een terras aan het water

Het eten was top! Bedankt namens de auto lease sector!

Namens de algehele auto lease sector willen wij Lido-Almere graag via deze weg bedanken. Wij hadden een ledenvergadering met de hele auto bond, met als thema een nieuwe auto leasen. Lido- Almere heeft er voor gezorgd dat er banners hingen rondom het hele gebouw en in de vergaderzaal, met de voor ons zo belangrijke tekst: Een nieuwe auto leasen.

Alles was naar wens en vooral het eten was TOP! onze complimenten gaan dan ook uit naar chef Richard. Die heeft voor ons alleen prachtige en super smakende gerechten voorbereid. De reden dat wij in eerste instantie gekozen hebben voor Lido-Almere is omdat een drietal mensen (die overigens niets met elkaar te maken hebben) ons adviseerde het hele circus te organiseren bij Lido. Dit hebben vanuit blind vertrouwen in deze mensen gedaan en dat was niet geheel onverdienstelijk. Alle verwachtingen zijn dubbel en dwars uitgekomen. Daarom willen wij elk bedrijf wat in overweging aan het nemen is om wat voor evenement en of vergadering dan ook te houden bij Lido, met de hand op het hart verzekeren dat je hier aan het goede adres bent en dat het evenement, wat het ook moge wezen een daverend succes zal zijn van de kant van Lido.


 

© 2020: lido-almere.nl | Easy Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress